AKTUELLE ARRANGEMENTER

Christina og Johannes
ONSDAG. D. 20. december KL. 20.00
Koncert i anledning af Fini Henriques 150 års fødselsdag

Den danske komponist og violinvirtuos Fini Henriques (1867-1937) blev født i et  musikalsk og kunstnerisk hjem på Frederiksberg, hvor han meget tidligt begyndte at vise tegn på musikalitet. Han komponerede fra helt ung flere charmerende stykker, heriblandt en række perler for violin og klaver.
Som en dansk pendant til den østriske virtuos Fritz Kreisler levede han af at underholde og koncertere med egne violinværker gennem 50 år, og blev på sin tid en af de helt store ombejlede kunstnere.
Kompositionerne er umiddelbare charmerende, fulde af forunderlig karakteristik, virtuose, romantiske og lettilgængelige for tilhøreren.
 
Nu er der lejlighed til at høre denne herlige musik, når Christina Bjørkøe og Johannes Søe Hansen fremfører et stykke dansk violin- og musikhistorie, og give værkerne mulighed for en større udbredelse og den fortjente bevågenhed de fortjener.

Fri entré

OnsDAG D. 31. januar KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: PETER H. OLESEN OG PETER HØJRUP

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 17. januar 2018 på Hovedbiblioteket eller her.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews