AKTUELLE ARRANGEMENTER

foto3

fredag d. 25. maj kl 17 - 19
FERNISERING: NANNA RIIS ANDERSEN "FILLINGS"

Vær med, når vi åbner til Nanna Riis Andersens soloudstilling "Fillings" med vin og performance af vokalgruppen IKI.

Det er med udgangspunkt i kroppens hulrum, passager og kanaler at kunstneren Nanna Riis Andersen har skabt de tegninger og skulpturer, der i udstillingen "Fillings" udfylder Møstings Hus’ lokaler. Kunstneren undersøger de kropslige hulrum som form og funktionel tomhed – som pladsholder og livgivende passager for væske, blod, luft og føde.

Tegningerne såvel som skulpturerne mimer en form for organisk masse, der vækker associationer til muskelfibre, blodårer og organisk væv. De støbte aluminiumsskulpturer har ansigtets hulrum som referenceramme: bihuler, pandehuler, mundhuler – som var alle disse hulrum blevet afmonteret hovedet og anbragt med korrekt anatomisk afstand i forhold til hinanden så de danner en form for indre portræt. Der er en vedvarende spænding og vekselvirkning i Nanna Riis Andersens kunst mellem modsætningsparret tæthed og tomhed.

"Fillings" kan ses til og med den 1. juli 2018.
Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond, Grosserer L. F. Foghts Fond og Statens Værksteder for Kunst.

EVENT hjemmeside art walk cph art week
 
SØNDAG D. 27 MAJ
UNDERJORDISK ART WALK - ART WEEK CPH

I byen, i parken og under jorden: Kom med på en guidet art walk fra Møstings Hus til Cisternerne arrangeret af Art Week CPH.

Med udgangspunkt i kroppens hulrum, passager og kanaler, har Nanna Riis Andersen på udstillingen Fillings på Møstings Hus skabt tegninger og skulpturer, der vækker associationer til muskelfibre og organisk væv. I det gammelt vandreservior under Søndermarken på Frederiksberg ligger det enorme udstillingssted Cisternerne, hvor drypsten naturligt former sig fra loftet, og mørket omslutter sanserne. Til det unikke rum har kunstner Jeppe Hein skabt udstillingen In is the only way out, hvor de besøgendes famlende skridt aktiverer en sanselig rejse mod lyset.
Denne art walk tager jer med på en guidet gåtur fra Møstings Hus til Cisternernes underjordiske rum for at se de aktuelle udstillinger. Herefter fortsætter kunstner Mette Kit Jensen gåturen med en ‘performativ walk’ i Frederiksberg Have, hvor parken udforskes for nye perspektiver og betydninger.

NannaRiisAndersenWorkshop

LØRDAG D. 16. JUNI KL. 10 - 14
Workshop med billedkunstner Nanna Riis Andersen
Knopper, ar og særlige kendetegn: Vær med når kunstneren Nanna Riis Andersen holder kunst-workshop for børn og unge i alderen 8-11 år, der udfordrer den måde, vi typisk ser på vores kroppe. På workshoppen laver børnene gazegips-afstøbninger af ”skæve” steder på deres egen krop – såsom albuen, et stykke af halsen eller et personligt kendetegn. Gips-skallerne dekoreres med silikone eller sammensætte til nye former - skulpturer, der minder om værdien i selv de skæve eller anderledes dele af kroppen. Efter workshoppen kan man hente deres unikke aftryk og tage dem med sig hjem.

Alder: 8 – 11 år
Gratis. Tilmelding nødvendig på: (max 15 deltagende børn)

SØNDAG D. 12. AUGUST KL. 12:00-16.00
JOHANNES JØRGensen selskabets sommermøde

Johannes Jørgensen Selskabet afholder igen i år sommermøde i Møstings Hus. På programmet: fællessang og velkomst ved formand Stig Holsting. Martin Bergsøe, can. teol., forfatter og mag art i nordisk litteratur, vil fortælle under overskriften: "Træk af Johannes Jørgensens spiritualitet". Efterfølgende vil David Kragh Sørensen (baryton) og pianist Michael Bønsdorf fremføre sange af Jakob Vejslev til tekster af Johannes Jørgesen. Efter pausen fortæller Henrik Wivel, dr. phil. og forfatter, om den forskningsbaserede udgave af Johannes Jørgensens selvbiografi fra Det Danske Sprog- og Litteraturselskab.

Gratis adgang.

Der vil kunne købes sandwich og drikkevarer.

Johannes Jørgensen Selskabet har et stort udvalg af antikvariske bøger af og om Johannes Jørgensen, som vil kunne købes til rimelige priser.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews