AKTUELLE ARRANGEMENTER

lørDAG D. 21. OKTOBER KL. 12.00-13.30
Bogreception: Forlaget Ørbys 25 års jubilæum
På førstesalen i Møstings Hus afholder Forlaget Ørby sit 25 års jubilæum med genudgivelser af novellerne "Mørket / O Escuro", "Mørket & Sørøverne" samt "Den Lille Rødhætte" af den portugisiske forfatter Manuel António Pina (på dansk ved Jorge Braga, Mone Hvass og Britta Nielsen).

I samarbejde med Portugals Ambassade i Danmark uddeles til receptionen et antal af MØRKETs tosprogede udgave så længe lager haves. Der serveres desuden et glas kølig portugisisk vin til arrangementet, hvor der også præsenteres et udsnit af forlagets tidligere og nyeste udgivelser.

Læs mere om Forlaget Ørby her.

Fri entré

Torsdag d. 2. november kl. 16.30-18.00
MØS TALKS: CHRISTINA CAPETILLO

Møstings Hus byder indenfor til en fyraftensøl og en artist talk ved fotograf og arkitekt Christina Capetillo, der lige nu er aktuel med fotoudstillingen ”Antroposcenisk Arkiv” i stueetagen.

På soloudstillingen Antroposcenisk Arkiv har fotograf Christina Capetillo samlet en serie af sine fotografier af landskaber og steder kendetegnede af menneskelige indgreb og forandringer. Udstillingens godt 30 billeder fokuserer på steder i samtidslandskabet, der har karakter af hvide pletter på landkortet, dvs. steder der traditionelt ikke medtages i vores opgørelser over natur eller kultur.

Capetillo fortæller: ”Samtidslandskabet, forstået som en altdominerende kulturtilstand, er blevet mit undersøgelsesfelt og jeg er blandt andet optaget af at skildre et af de seneste udviklingsstadier - det nye landskab, der opstår når vi forhøjer dæmninger og opfører nye diger og volde for at beskytte os mod naturens kræfter. Men i kampen mod havstigninger mister landskabet sin horisont. Oplevelsen af frihed er koblet til horisonten, så hvordan vil dette nye landskab forandre os? Vil vores samfund fortsætte med, sådan som vi har set det i den seneste tid, at lukke sig om sig selv og danne øer i en ellers sammenhængende natur?”

Entré: 40 kr. Billet købes via Billetto her.

OnsDAG D. 8. NOvember KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: PETER H. OLESEN & SEBASTIAN BUNE

Denne aften mødes forfatterne Peter H. Olesen og Sebastian Bune under lysekronen med udgangspunkt i Bunes romandebut "Min Familie", der udkom i august i år.

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 25. oktober på Hovedbiblioteket eller her.

Torsdag d. 9. november kl. 19.30
Pontoppidans Nobelpris
Pontoppidan Selskabet fejrer 100 års-dagen for Pontoppidans tildeling af verdens mest anerkendte litteraturpris "Nobelprisen".
Efter Flemming Behrendts foredrag om hvordan Pontoppidan fik prisen, hvorfor den kun var halv, og hvad han og omverdenen så ellers syntes om det, fejres jubilæet med vin og kransekage.

Arrangør: Pontoppidanselskabet
Entré for ikke-medlemmer: 50 kr.

onsdag d. 22. november kl. 19.30
PEDER FREDERIK JENSEN OM PONTOPPIDAN

Forfatteren Peder Frederik Jensen taler om Det Forjættede Land og samfundet.

"Jeg vil tage udgangspunkt i, hvad det vil sige at arve Pontoppidan. Jeg er vokset op med Henrik, han hang rundt omkring i vores hus, han var afgørende for min mors tilværelse. Hendes læsninger i forfatterskabet blev af nogen opfattet som kontroversielle, men for mig har de været afgørende for at forstå hendes livsvalg. Jeg arvede en kasse fuld af Pontoppidans bøger, sekundær litteratur og noter. Jeg vil tage udgangspunkt i det skatkammer, men i øvrigt tale rundt om Det Forjættede Land set i forhold til vores tid og den afvikling, der måske foregår af det samfund, der på Pontoppidans tid var i sin vorden."

Arrangør: Pontoppidanselskabet
Entré for ikke-medlemmer: 50 kr.

OnsDAG D. 31. januar KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: PETER H. OLESEN OG PETER HØJRUP

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 17. januar 2018 på Hovedbiblioteket eller her.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews