AKTUELLE ARRANGEMENTER

lørDAG D. 26. august KL. 16-18
CPH ART WEEK: LYDPERFORMANCE OG RECEPTION
I begyndelsen af året viste vi udstillingen The Space Between the Silence med den danske lydkunstner Lars Lundehave Hansen, der demonstrede spændvidden i den samtidige lydkunst, samt hvilke former lydkunsten kan antage.

I forlængelse af udstillingen er der blevet lavet et katalog. Udgivelsen markeres med en reception i Møstings Hus. På dagen vil Lundehave Hansen give en lydperformance med en improviseret bearbejdning af de sinustoner, der lå til grund for værket Directional Transmissions. Ved hjælp af en algoritme fortolkes udstillingsrummets geometri som lyd i forskellige kompositioner og den fysiske verden opløses til en immateriel lydlig verden.

Fri entré

TIRsDAG D. 19. september KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: HANNE HØJGAARD VIEMOSE & CAROLINE ALBERTINE MINOR

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 5. september på Hovedbiblioteket eller her.

Torsdag D. 21. SEPTEMBER kl. 19.30
PEDER FREDERIK JENSEN OM PONTOPPIDAN

Forfatteren Peder Frederik Jensen taler om Det Forjættede Land og samfundet."Jeg vil tage udgangspunkt i, hvad det vil sige at arve Pontoppidan. Jeg er vokset op med Henrik, han hang rundt omkring i vores hus, han var afgørende for min mors tilværelse. Hendes læsninger i forfatterskabet blev af nogen opfattet som kontroversielle, men for mig har de været afgørende for at forstå hendes livsvalg. Jeg arvede en kasse fuld af Pontoppidans bøger, sekundær litteratur og noter. Jeg vil tage udgangspunkt i det skatkammer, men i øvrigt tale rundt om Det Forjættede Land set i forhold til vores tid og den afvikling, der måske foregår af det samfund, der på Pontoppidans tid var i sin vorden."

Arrangør: Pontoppidanselskabet
Entré for ikke-medlemmer: 50 kr.

FREDAG D. 13. OKTOBER KL. 18.00-24.00
Kulturnatten. Koncert & dukkeforestilling under lysekronen
Oplev dukkemageren og scenografen Rolf Søborg Hansens fantasifulde dukkeforestilling for alle aldre specielt skabt til årets kulturnat i Møstings Hus. Træd ind i et forunderligt univers, hvor dukkerne forfører og fortæller!

Til Kulturnatten 2017 præsenterer Strøm i samarbejde med Frederiksberg Museerne og Møstings Hus en intim solokoncert med den anmelderroste pianist og komponist August Rosenbaum. Koncerten finder sted på første salen under lysekronen.
Der vil være begrænset plads til koncerten.
Kun adgang med kulturpas

OnsDAG D. 8. NOvember KL. 20.00
VÆRT FOR EN AFTEN: PETER H. OLESEN & SEBASTIAN BUNE

Forfattersamtalerne arrangeres af Litteraturforum, et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og Møstings Hus, og støttes af Frederiksberg Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg.

Billetter à 40 kr. kan købes fra d. 25. oktober på Hovedbiblioteket eller her.

facebook

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews