MH trappe

Blomster og flyvemaskiner: Inge Ellegaard - en retrospektiv udstilling
11. august – 7. oktober 2018
Billedkunstner Inge Ellegaard døde i august 2010, men hendes kunst, og de mange arbejder hun efterlod, lever stadig. Denne retrospektive udstilling præsenterer et bredt udpluk af disse værker. Ellegaard huskes særligt for sine mange variationer af blomstermalerier og bier, umiddelbart banale motiver. Men Ellegaards malerier er alt andet end banale. De åbner for et rum af oplevelser med udgangspunkt i kunstnerens helt særlige evne til at åbne selv det mest almindelige motiv, altid med en lille detalje, der skurrer, et irritationsmoment, der gør, at beskueren må se efter en ekstra gang og måske endda revidere sin umiddelbare oplevelse af værket. 


Christian Schmidt-Rasmussen: "Den første morgen og den sidste dag"
13. oktober – 10. december 2018
Maleri og scenografi føjes sammen, når Christian Schmidt-Rasmussen udstiller i Møstings Hus. Typisk for Schmidt-Rasmussen vil maleri, scenografi og tekst bevæge sig i næsten samme univers, dog uden direkte at illustrere hinanden. Medierne vil gensidigt udvide det fælles univers. Scenen for udstillingen er den første dag efter, at alt vi kender har taget sin afslutning. Det er ikke efterdønningerne af en katastrofe, ulykke, krig eller krise, men simpelthen bare en ny begyndelse. Men ikke mindst er det en surreel fortælling om den forvirrende optimisme og lette ængstelse, som det nye kan fremkalde, når det ikke står på skuldrene af det gamle. 


Michael Würtz Overbeck: ”INTO THE FUNNEL OF MELANCHOLY”
12. januar – 24. februar 2019
Kunstner Michael Würtz Overbecks totalinstallation og iscenesættelse af Møstings Hus’ udstillingslokaler vil opleves som en indre odyssé. Gennem brugen af objekter, skulptur og video opfordrer udstillingen til refleksion over melankolien – den eksistentielle tomhed, der rummer både tvivl, mismod og fremmedgjorthed for omverdenen. Würtz Overbeck rejser spørgsmålet: er det muligt at finde ind til mellemrummet mellem tiden og intetheden? Mellemrummet, der er livet.


Hanne Varming - 80 år
9. marts – 14. april 2019
I 2019 fylder billedhugger Hanne Varming 80 år. Det fejres i Møstings Hus med en retrospektiv udstilling under temaet ”Familie”. Allerede til hverdag skuer Varmings ældste søn og barnebarn udover Andedammen foran huset. De er afbildet i skulpturen, der er placeret ved Møstings Hus. Foruden en lang række skulpturer, vil man på udstillingen kunne se en serie fotografier, der viser fortællingen om den folkekære kunstners passion for sit arbejde, for den kunstneriske proces. Flere værker på udstillingen har ikke tidligere været udstillet.

 

Udstillingsprofil

For spørgsmål vedrørende udstillingsprofil & ansøgningsprocedure
kontakt
Udstillingsinspektør
Kristine Frahm
T: 42 36 18 13

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews