MH trappe

Nanna Riis Andersen: "Fillings"
26. maj – 1. juli 2018
Med udgangspunkt i kroppens hulrum, passager og kanaler, har Nanna Riis Andersen skabt de tegninger og skulpturer, der i denne periode udfylder Møstings Hus’ udstillingslokaler. Tegningerne mimer en form for organisk masse, der vækker associationer til muskelfibre og organisk væv. De støbte aluminiumsskulpturer har ansigtets hulrum som referenceramme: bihuler, pandehuler, mundhuler – som var alle disse hulrum blevet afmonteret hovedet og anbragt med korrekt anatomisk afstand i forhold til hinanden. Udstillingen ”Fillings” står i sin helhed som en undersøgelse af det indre kropslige landskab.


Inge Ellegaard
11. august – 7. oktober 2018
Billedkunstner Inge Ellegaard døde i august 2010, men hendes kunst, og de mange arbejder hun efterlod, lever stadig. Denne retrospektive udstilling præsenterer et bredt udpluk af disse værker. Ellegaard huskes særligt for sine mange variationer af blomstermalerier og bier, umiddelbart banale motiver. Men Ellegaards malerier er alt andet end banale. De åbner for et rum af oplevelser med udgangspunkt i kunstnerens helt særlige evne til at åbne selv det mest almindelige motiv, altid med en lille detalje, der skurrer, et irritationsmoment, der gør, at beskueren må se efter en ekstra gang og måske endda revidere sin umiddelbare oplevelse af værket. 


Christian Schmidt-Rasmussen: "Den første morgen og den sidste dag"
13. oktober – 10. december 2018
Maleri og scenografi føjes sammen, når Christian Schmidt-Rasmussen udstiller i Møstings Hus. Typisk for Schmidt-Rasmussen vil maleri, scenografi og tekst bevæge sig i næsten samme univers, dog uden direkte at illustrere hinanden. Medierne vil gensidigt udvide det fælles univers. Scenen for udstillingen er den første dag efter, at alt vi kender har taget sin afslutning. Det er ikke efterdønningerne af en katastrofe, ulykke, krig eller krise, men simpelthen bare en ny begyndelse. Men ikke mindst er det en surreel fortælling om den forvirrende optimisme og lette ængstelse, som det nye kan fremkalde, når det ikke står på skuldrene af det gamle. 

 

Udstillingsprofil

For spørgsmål vedrørende udstillingsprofil & ansøgningsprocedure
kontakt
Udstillingsinspektør
Kristine Frahm
T: 42 36 18 13

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews