MH trappe

Christina Capetillo: "Det antroposceniske arkiv"
23. september – 29. oktober 2017
Fotokunstner Christina Capetillo peger på, hvordan naturen går fra at være land til landskab gennem billeddannelsen – og hvordan dette landskab kan forme os og forståelsen af vores omgivelser. I Samtidslandskabsarkivet har Capetillo samlet en serie af sine fotografier, der skildrer det kulturskabte ved at fokusere på stadier af natur i kulturen og omvendt - kulturspor i naturen. På udstillingen kan man blandt andet nærstudere fotografier, der bryder med den gældende norm for skønhed og autenticitet. Branddamme, dæmninger, regnvandsbassiner, grusdepoter og støjvolde møder japanske post-tsunami jordanlæg, stenskredsikringer og skovbrandtomter.


Mads Thomsen
4. november – 17. december 2017
I store, monokrome linoleumssnit, vægobjekter og skulpturer fremstiller Mads Thomsen den særlige stemning, som kan indfinde sig i en skov. Det man ikke ser, og det man tror man ser, der vidner om noget råddent og hengemt. Angsten for (eller lysten til) at forvilde sig truer og lokker med endelig opløsning i forsvindingspunktet. I sit kunstneriske arbejde anvender og fortolker Thomsen skoven som et komplekst mønster og giver sit publikum muligheden for selv at forvilde sig i de meterhøje grafiske værker.


Milena Bonifacini og Bodil Nielsen
4. november – 17. december 2017
Udstillingen "Intention og Interiør" er en totalinstallation i Møstings Hus, hvor objekter, der traditionelt anskues som kunstværker, præsenteres side om side med hverdagslige genstande og kunstneriske halvfabrikata – hverdagsobjekter, der er bemalede og bearbejdede så de på én gang fremstår både vante og fremmede. Bonifacini og Nielsen præsenterer et elastisk værkbegreb, hvor det ophøjede og det profane, det kropslige og det stoflige støder sammen og skaber en legende og eventyrlig scene, hvor det hjemmevante kan anskues fra helt nye vinkler.

Udstillingsprofil

For spørgsmål vedrørende udstillingsprofil & ansøgningsprocedure
kontakt
Museumsinspektør
Sille Brethvad
T: 30 73 80 30
sbr@frederiksbergmuseerne.dk

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
                         
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90
info@moestingshus.dk
facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews