Dorte Naomi
5. november  - 18. december
2016 
Petroleum - The End

Dorte Naomi the gift

I sin soloudstilling Petroleum - The End i Møstings Hus undersøgte billedkunstner Dorte Naomi menneskets ufravigelige forbindelse til naturen.

Udstillingens titel, Petroleum – The End, henviser til menneskets forbrug, kontrol og forbindelse til naturen og paradokset i, at vi selv er ren natur. Petroleum er udvundet af råolie og bruges til brændstof. Vi skaber ild, vi starter en motor og måske brænder vi selv op i sidste ende. Med en alvorlig, men kærlig tilgang undersøger og udstiller Naomi menneskets fejlbarlige, skinbarlige og barnlige natur.

Udstillingen i Møstings Hus var Naomis første soloudstilling udelukkende med linoleumstryk. De monokrome, symbolladede værker byggede videre på mange års erfaring med både tegning, maleri og grafik. På udstillingen præsenterede Naomi sine nyeste værker, hvor det figurative opløstes til fordel for et mere råt, åbent og grafisk billedrum primært holdt i sort/hvid.

Dorte Naomi er uddannet fra Den Grafiske Højskole og Danmarks Designskole, hvor hun blev færdig i 2006. Hun er medlem af Foreningen Danske Grafikere. Naomi har tidligere udstillet på bl.a. Silkeborg Bad (2016), Kunsthal Århus (2014) og Brandts, Odense (2014) og senest på Forårsudstillingen, Charlottenborg (2016).

Om udstillinger

Møstings Hus viser 6-8 udstillinger årligt.

Der præsenteres både kunstnere, der har været en del af kunstscenen i en årrække, samt unge up-coming kunstnere. Udstillingerne dækker et bredt spekter af udtryksformer fra maleri, fotografi og video til skulptur og installation.

Kunstnere, der ønsker at udstille i Møstings Hus, skal sende en ansøgning, hvilket du kan læse mere om her.

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews 

 

 

Møstingshus bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik.