Lars Lundehave Hansen
14. januar  - 26. februar
2017 
The Space Between the Silence

Lars Lundehave Hansen Vibrant Cathedral Pressefoto

Med soloudstillingen »The Space Between the Silence« omdannede den danske lydkunster Lars Lundehave Hansen Møstings Hus til en verden, hvor både tid, kausalitet og rumlig logik var suspenderet. Her manifesteredes lydværkernes egen virkelighed med dramatiske virkemidler, som udfordrede sanserne.

Med et både patosfyldt og afdæmpet kunstnerisk sprog arbejdede Lundehave Hansen med at iscenesætte udstillingsrummet med få præcise virkemidler, så både tids- og rumoplevelse fik nye dimensioner. Hver installation var sin egen forvarede lydverden.

Værkerne er på overfladen helt rene, og detaljerne er hyperæstetiske. Men der er noget faretruende under den lækre overflade, og man kommer i tvivl. Hvad er det for en virkelighed man er trådt ind i? Hvilke logikker er på spil i installationerne? Lars Lundehave Hansen er fascineret af den dobbelttydighed, som man kan skabe ved grundigt at bearbejde et udstillingsrums akustik, geometri eller belysning: »Jeg vil gerne have, at man træder ind i en konstruktion, som bringer én i anden stemning, der er afkoblet fra virkeligheden og virkelighedens tid«, siger Lars Lundehave Hansen og fortsætter: »Værkernes fokus er på de hensatte stemninger, der opstår i kontrasterne mellem værkets tempo og verdens tid; en lyd på pause eller filtreringer af virkeligheden.«

Om udstillinger

Møstings Hus viser 6-8 udstillinger årligt.

Der præsenteres både kunstnere, der har været en del af kunstscenen i en årrække, samt unge up-coming kunstnere. Udstillingerne dækker et bredt spekter af udtryksformer fra maleri, fotografi og video til skulptur og installation.

Kunstnere, der ønsker at udstille i Møstings Hus, skal sende en ansøgning, hvilket du kan læse mere om her.

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews 

 

 

Møstingshus bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik.