Søren Hüttel
13. november - 20. december 2015
€-VSN

Det var både sanseligt indbydende og farvemættet, da Søren Hüttel indtog Møstings Hus' udstillingsrum med sine kulisselignende installationer, hvor lysstofrør mødte marmorskulpturer og Hollywoods palmer.

Søren Hüttels kunstneriske udtryk leder hurtigt tankerne vestpå til Las Vegas' kasinoer og farvestrålende tv- og populærkultur, som når vi møder ALF, der troner bag et skrivebord i udstillingen og personificerer en generations opvækst med den amerikanske billedkultur.

Udstillingstitlen €-VSN henviser til det at betragte billeder gennem nogle specifikke kulturelle briller, fx europæiske. Kunstnerens legende arbejde drejer, spejler, forvansker og gendanner erindringen om kunstens og populærkulturens billeder – og heraf opstår nye billeder, der måske siger mere om de, der ser, end om det sete.

€-VSN rejser spørgsmålet om, hvorvidt et billede af en tid eller kultur kan være andet end et erindringsbillede, en fortolkning af virkeligheden filtreret gennem et menneskes oplevelse af verden omkring sig.

Søren Hüttel er født i 1976 i Randers og er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og Glasgow School of Art i 2005. Hüttel har udstillet i ind- og udland og deltager blandt andet på Glasgow International Festival of Visual Arts i 2016. Han er modtager af Statens Kunstfonds arbejdslegat ved flere lejligheder og kuraterer, ved siden af sit kunstneriske arbejde, gruppeudstillinger som "Stedet er rummet" på den Frie Udstillingsbygning i 2013. Derudover er Søren underviser ved VERA – Skole for kunst og design.

 

 

 

 

Om udstillinger

Møstings Hus viser 6-8 udstillinger årligt.

Der præsenteres både kunstnere, der har været en del af kunstscenen i en årrække, samt unge up-coming kunstnere. Udstillingerne dækker et bredt spekter af udtryksformer fra maleri, fotografi og video til skulptur og installation.

Kunstnere, der ønsker at udstille i Møstings Hus, skal sende en ansøgning, hvilket du kan læse mere om her.

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews 

 

 

Møstingshus bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik.