Headersbørn

Denne privatlivspolitik redegør for, hvordan vi anvender de personoplysninger, du efterlader ved besøg på vores hjemmesider og er gældende for Frederiksbergmuseernes museer: Storm P. Museet, Alhambra og Bakkehuset, og udstillingssteder: Cisternerne og Møstings Hus. Privatlivspolitikken gælder for følgende hjemmesider:

www.frederiksbergmuseerne.dk
www.stormp.dk
www.museetalhambra.dk
www.bakkehusmuseet.dk
www.cisternerne.dk
www.moestingshus.dk

Frederiksbergmuseerne er dataansvarlig og har følgende kontaktoplysninger:

Frederiksbergmuseerne
Andebakkesti 5
2000 Frederiksberg
E-mail: 

Når du besøger vores hjemmesider, indsamles der oplysninger om dig, som Frederiksbergmuseerne bruger til statistik og optimering af vores hjemmesider. Det giver os blandt andet overblik over hvor mange, der besøger de forskellige dele af vores hjemmesider og hjælper os med at gøre vores hjemmesider så brugervenlige som muligt.

Cookies:
Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus.

Når du besøger Frederiksbergmuseernes hjemmesider, ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du klikker på ”OK”, aktiveres cookies til at samle statistik, og banneret forsvinder. Oplysningerne i cookies er anonyme for os og bliver ikke koblet til den enkelte bruger.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores websites indeholder cookies fra tredjepart, der er præciseret i nedenstående oversigt:

Personoplysninger:
Generelt:
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indmelder dig i Storm P. Museets venneforening, registrerer dig som bruger eller foretager køb i vores webshop.

Indsamling:
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller telefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbreve og venneforening eller ved køb.

Frederiksbergmuseerne har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Enkelte medarbejdere hos Frederiksbergmuseerne har adgang til en oversigt over registrerede brugere, modtagere af nyhedsbreve, invitationer og pressemeddelelser. Oplysninger der vedrører venneforeninger, deles med foreningernes sekretariater.

Sikkerhed:
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.  

Formål:
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, indmeldelse i Storm P.s venneforening, samt at udsende nyhedsbreve og at indsamle data om antal besøgende på vores hjemmesider. Frederiksbergmuseerne indsamler kun nødvendige personoplysninger om registranten for at kunne udføre disse formål.

Data vedr. antal besøgende på Frederiksbergmuseernes hjemmesider videregives til statistiske formål til Danmarks Statistik og til Slots- og Kulturstyrelsen.

Opbevaring:
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er påbudt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Personoplysninger indsamlet til udsendelse af nyhedsbreve opbevares. indtil nyhedsbrevet aktivt afmeldes af dig.

Videregivelse af oplysninger:
Frederiksbergmuseerne indgår en databehandler aftale med nedenstående parter, der behandler dine personoplysninger på vores vegne, og sikrer, at vores databehandler(e) lever op til persondataforordningen.
▪ Ømand – Design og udvikling, Grænsevej 23, 2650 Hvidovre
▪ webshop 365*, 
▪ Google analytics
▪ Foreningen Storm P. Museets Venner

Berigtigelse, sletning og indsigtsret:
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, stiller vi krav om dokumentation for din identitet for at sikre, at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende.

I disse situationer kan henvendelse rettes til  med angivelse af navn og/eller e-mail.

Klager:
Klager over Frederiksbergmuseernes behandling af personoplysninger skal rettes til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf.: 3319 3200
E-mail 

Få vores nyhedsbrev

UDSTILLINGER GENVEJE ÅBNINGSTIDER FLERE OPLEVELSER KONTAKT FØLG OS
Kommende                 
Presse                        
Foto og Film
Nyhedsbrev
Tirsdag-søndag 11-16
Lukket i juli                      
Frederiksbergmuseerne
Museumsruten
Læs om fællesbillet
Andebakkesti 5, 2000 Frb +45 69 13 80 90

facebook icon Instagram Logo QualiT Reviews 

 

 

Møstingshus bruger cookies til at huske dine indstillinger og til statistik.